КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) № 8 "ЧЕРЕМУШКИ" НОВОМОСКОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Найкращі, найталановитіші, найвправніші діти України - вихованці ЗДО №8 "Черемушки"!

1 черв. 2019
У СВІТІ ВСІ МАЛЯТА — І ХЛОПЧИКИ Й ДІВЧАТА — ПОВИННІ ПРАВО МАТИ ЩАСЛИВИМИ ЗРОСТАТИ. В ТУРБОТЛИВІЙ КРАЇНІ, У ЛЮБЛЯЧІЙ РОДИНІ МУЖНІТИМУТЬ ЗДОРОВІ БІЛЯВІ Й ЧОРНОБРОВІ. БО ОЧІ КАРІ Й СІРІ У ЗЛАГОДІ ТА МИРІ НЕ ПЛАЧУТЬ, А СМІЮТЬСЯ, ЩО "ДІТКАМИ" ЗОВУТЬСЯ.

У СВІТІ ВСІ МАЛЯТА —
І ХЛОПЧИКИ Й ДІВЧАТА —
ПОВИННІ ПРАВО МАТИ
ЩАСЛИВИМИ ЗРОСТАТИ.
В ТУРБОТЛИВІЙ КРАЇНІ,
У ЛЮБЛЯЧІЙ РОДИНІ
МУЖНІТИМУТЬ ЗДОРОВІ
БІЛЯВІ Й ЧОРНОБРОВІ.
БО ОЧІ КАРІ Й СІРІ
У ЗЛАГОДІ ТА МИРІ
НЕ ПЛАЧУТЬ, А СМІЮТЬСЯ,
ЩО "ДІТКАМИ" ЗОВУТЬСЯ.